ONS TEAM

Dr. Jaak Bussels

Arts

Dr. Geert Cologne

Arts

Dr. Carl Van Den Bosch

Arts

Dr. Kaat Crèvecoeur

Arts

Dr. Lien Lowie

Arts (Haio)

Linda Vanlommel

Diëtiste – Diabeteseducator

Na jarenlang gewerkt te hebben in de arbeidsgeneeskunde, studeerde Linda in juni 2018 af als diëtiste aan de AP Hogeschool Antwerpen. Ze begon onmiddellijk te werken als zelfstandige in het H.-Hartziekenhuis Lier, waar ze dieetadvies geeft aan ambulante patiënten bij diverse pathologieën. 

U kan bij haar terecht voor gewichtsbeheersing, sportvoedingsadvies en advies bij diverse aandoeningen (hart- en vaatziekten, diabetes, voedingsintoleranties, maagdarmaandoeningen, …).
Linda vindt het belangrijk om steeds een advies op maat te geven, waarbij gezond genieten en succes op lange termijn centraal staan.

Zij behaalde in juni 2022 haar diploma als diabeteseducator.

Linda heeft raadpleging op dinsdagnamiddag en afwisselend de ene week op woensdagnamiddag, de andere week op woensdagavond. U kan online of telefonisch (015 70 70 70) een afspraak maken.

Meer info: www.dietist-lindavanlommel.be

Renee Bussels

Kinesiste

In 2020 studeerde Renee af aan de KU Leuven als Master in Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, optie Manuele therapie. In 2021 behaalde ze haar diploma voor een postgraduaat aan de UGent. In 2022 rondde ze de cursus ´Dry Needling´ af aan de Osteopathy Academy FICO.

Renee behandelt (jong)volwassenen en ouderen. Hierbij hanteert ze haar manuele technieken in combinatie met een actieve aanpak.

Renee werkt in de groepspraktijk op maandag, dinsdag en donderdag. Afspraken kunnen online of telefonisch (015 70 70 70) gemaakt worden. U kan haar zelf ook bereiken op het nummer 0479 32 47 95 of [email protected].

Jessica Baestaens

Kinesiste

Jessica studeerde in 2022 af als master kinesitherapeut met afstudeerrichting pediatrie aan de UHasselt. In 2023 volgde ze de opleiding ‘Typ10’ en behaalde ze haar diploma voor psychomotorische ontwikkeling en remediërend leren.

Op therapeutisch vlak richt ze zich voornamelijk op kinderen en jongeren met verschillende problematieken. Gaande van psychomotorische en school-gerelateerde problemen*, neurologische aandoeningen, aandoeningen van het ademhalingsstelsel tot bewegingsstoornissen zoals tiplopen, platvoetjes en nog veel meer.

*Bij de start van deze therapie wordt steeds minstens één gestandaardiseerde test afgenomen om de behandeling specifiek, realistisch en tijdsgebonden te maken.

Jessica werkt in de groepspraktijk op woensdag en donderdag. Afspraken kunnen online of telefonisch (015 70 70 70) gemaakt worden. U kan haar zelf ook bereiken op het nummer 0470 51 89 42 of [email protected]

Stefanie Van Craen

Kinderpsychologe

Stefanie studeerde in 2011 af als Klinisch Psychologe aan de Vrije Universiteit te Brussel. Ze deed ervaring op met diagnostiek en begeleiding/therapie in verschillende settings (onderwijs, bijzondere jeugdzorg, Referentiecentrum Autisme en privé-praktijken).
Ze bekwaamde zich verder in de gedragstherapie met focus op kinderen en jongeren (UGent 2017) en diagnostiek (KULeuven 2021).

Op therapeutisch vlak biedt ze voornamelijk begeleiding voor kinderen en jongeren (en hun ouders) die kampen met internaliserende problemen zoals angst, dwang, tics, en stemmingsproblemen.

Stefanie heeft raadpleging op vrijdagnamiddag in de groepspraktijk. U kan haar bereiken op [email protected] .

Veerle Vandamme

Psychologe

Veerle werkt sinds 2000 als klinisch psychologe.  Na haar studies psychologie aan de KU Leuven en een specialisatiejaar aan UC Londen volgde ze de voortgezette opleiding psychoanalytische psychotherapie.  Ze werkte de eerste 10 jaar als klinisch psychologe in een groepspraktijk.  In 2009 startte ze in het Imelda Ziekenhuis als klinisch en gezondheidspsychologe.  Naast het werk op de hartafdeling staat zij in voor de psychologische begeleiding van diabetespatiënten en werkt mee aan het obesitasprogramma.  Deze job heeft zij tot 2020 in bijberoep gecombineerd met de therapeutische begeleiding van volwassenen en adolescenten in een multidisciplinaire praktijk.  Ze heeft door de jaren heen een ruime ervaring opgebouwd met verschillende problematieken: depressie, burnout, angst, stress, verwerking, relatieproblemen, eetproblemen, slachtoffers van narcisme, psychosomatische klachten, persoonlijkheidsproblemen,…

Veerle heeft raadpleging op donderdagnamiddag en vooravond. Ze is te bereiken op het nummer 0486 68 16 87.

Ellen Van Noten

Medische pedicure en schoonheidspecialiste 

Ellen is medische pedicure en schoonheidsspecialiste. Daarnaast is ze sinds 2001 vroedvrouw/ kinderverpleegkundige. De medische kennis die ze al jaren op deed, is ideaal om in te zetten in de voetverzorging.
Wat je kan verwachten: intakegesprek en analyse van de voeten, voetverzorging en behandeling van de vastgestelde problemen( verwijderen eelt/eeltpitten, behandeling van likdoorns, kloven, schimmelnagels, ingegroeide teennagels,…), korte voetmassage met aangepaste crème, tips en advies.
Daarnaast kan je ook bij haar terecht voor schoonheidsbehandelingen zoals gelaatsverzorging, ontspanningsmassage, manicure, gelisch handen en voeten, spa pedicure, waxen, kleuren wimpers/wenkbrauwen en basis make-up.
Ellen is aanwezig op maandagavond en op vrijdag. U kan online een afspraak maken of telefonisch (015 70 70 70). U kan Ellen bereiken op het nummer 0478 22 98 77 of [email protected]<mailto:el[email protected]>. Meer info kan u vinden op haar website http://www.medisoftfeet.be

Isabel Mahieu

Vroedvrouw

‘Vroedvrouw worden’ was voor Isabel een late roeping. Na een loopbaan in de marketing vatte zij de studies vroedkunde aan en studeerde af in 2022 aan de UCLL. Aansluitend ging zij aan de slag in een Leuvense zelfstandige vroedvrouwenpraktijk.
Isabel biedt pre- en postnatale zorgen aan. In samenwerking met de behandelende arts volgt zij vrouwen graag op tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Daarnaast organiseert zij zwangerschapscursussen zowel individueel als in groep. Prenatale consultaties kunnen zowel doorgaan in de praktijk of aan huis. Na de bevalling komt zij steeds aan huis.
Afspraken kunnen online of telefonisch gemaakt worden (015 70 70 70). Zij is ook bereikbaar via mail ([email protected]). Isabel zal op dinsdagavond en donderdagvoormiddag aanwezig zijn in de praktijk. Meer info op haar website www.vroedvrouwbelle.be

Maroussia Snelders

Loopbaancoach 

Maroussia studeerde in 2001 af aan de Karel De Grote Hogeschool als bachelor maatschappelijk werk. Ze startte haar carrière op de dienst patiëntenbegeleiding van het AZ Monica te Deurne. Nadien werkte ze als ambulante begeleidster voor personen met een mentale beperking bij Flegado. Later werd ze diensthoofd van de sociale dienst van VNZ, nog later bij het ACV.

Maroussia is een heel gedreven, eerlijk en rechtuit persoon. Ze houdt van een praktische aanpak en kan mensen coachen en motiveren om in hun kracht te staan. Ze weet wat het is om te herstellen van een burn-out. Door de uitmuntende begeleiding die ze tijdens haar herstel gekregen heeft, staat ze nu nog sterker als coach.

Zij biedt loopbaancoaching aan op maat van de cliënt. Thema’s als burn-out, stress op het werk, perfectionisme, … kunnen allemaal aan bod komen. Tevens wordt er sterk gekeken naar uw eigen waarden en normen, uw krachten en mogelijkheden. Samen met u gaat Maroussia op stap doorheen het traject. Ze staat naast u op momenten dat u het nodig heeft. Naast loopbaancoaching  biedt ze ook studiebegeleiding en het pure maatschappelijk werk aan.

Zij heeft raadpleging op dinsdagvoormiddag de ene week, op dinsdagavond de andere week. U kan online of telefonisch (015 70 70 70) een afspraak maken. U kan haar ook bereiken via mail ([email protected]). Meer info op haar website www.krachtigcoachennaarinnerlijkegroei.be

Mia Van Hecke

Secretariaat

Martine Mommen

Secretariaat – Praktijkmanagement

Martine houdt zich binnen onze groepspraktijk voornamelijk bezig met de logistieke ondersteuning, algemene praktijkorganisatie, agendabeheer, interne communicatie met de teamleden en diverse administratieve taken. U kan haar hiervoor bereiken via het algemene telefoonnummer van de praktijk (015 70 70 70) op donderdag en vrijdagvoormiddag.

Petra Schrage

Secretariaat

Afspraak Maken

Maak hieronder je afspraak online