ONS TEAM

Dr. Jaak Bussels

Arts

Dr. Geert Cologne

Arts

Dr. Carl Van Den Bosch

Arts

Dr. Kaat Crèvecoeur

Arts

Dr. Brent Mees

Arts (Haio)

Mia Van Hecke

Secretaresse

Martine Mommen

Secretaresse

Annelies Aerts

Psychologe

Annelies studeerde in 2007 af als psycholoog aan de KU Leuven. Annelies is docent aan de Thomas More hogeschool in Antwerpen. Die job combineert ze met een zelfstandig statuut. Annelies specialiseerde zich op vlak van autisme en ADHD. Zowel jongeren als volwassen kunnen bij haar terecht met hieraan gerelateerde moeilijkheden. Door de dagelijkse ervaring met studenten begeleidt Annelies voornamelijk jongeren en jongvolwassenen bij diverse moeilijkheden, denk hierbij aan (faal)angst, emotieregulatie, studie-gerelateerde moeilijkheden, planning en organisatie enz.,… Ook volwassenen kunnen echter bij haar terecht met allerhande moeilijkheden in het dagdagelijks leven.

Annelies heeft raadpleging op maandagavond. U kan online of telefonisch (015 70 70 70) een afspraak maken. Je kan Annelies bereiken op het nummer 0479 50 06 18

Meer info (bv. rond betaling): www.praktijk-lego.com

Julie De Bot

Psychologe

In juni 2018 studeerde Julie af aan de KU Leuven als Master in de Klinische- en Gezondheidspsychologie, optie volwassenen. Zij biedt psychologische begeleiding aan (jong)volwassenen en ouderen bij allerhande moeilijkheden in het dagelijkse leven. Denk aan stemmingsproblemen, identiteitsvragen, stressgerelateerde problemen,… Tijdens haar stage in het UPC KU Leuven heeft zij ervaring opgedaan in de psychologische begeleiding en neuropsychologische diagnostiek bij ouderen met psychiatrische, geriatrische en dementieproblematieken.

Julie heeft raadpleging op dinsdagvoormiddag en op donderdagavond. U kan online of telefonisch (015 70 70 70) een afspraak maken. Je kan Julie bereiken op het nummer 0474 32 36 79.

Meer info: www.juliedebot.com

Elien Schellens

Kinderpsychologe

Elien studeerde in 2013 aan de KULeuven af als master in de Klinische en Gezondheidspsychologie (optie Kinderen en Jongeren). In 2019 rondt ze haar postgraduaat gedragstherapie, eveneens aan de KULeuven , af. Ze deed ervaring op in diagnostiek en begeleiding bij kinderen, jongeren en (jong)volwassenen in diverse settings (medisch, CAW, onderwijs en privé-praktijken).

Als gedragstherapeute biedt ze therapie voor kinderen, jongeren en hun ouders met diverse moeilijkheden zoals angst (bv. fobie, faalangst, sociale angst), dwang, opvoedingsvragen, psychosomatische klachten, stemmingsstoornissen en perfectionisme.

Elien werkt in de groepspraktijk Heist-Goor op maandag en dinsdag. Afspraken kunnen online of telefonisch (015 70 70 70)  gemaakt worden. Je kan Elien bereiken op het nummer 0467 01 52 47 of [email protected]

Claudia De Roovere

Psychologe

Claudia studeerde af als klinisch psychologe aan de KU Leuven. Haar werk als zelfstandige psychologe combineert ze met een opleiding seksuologie, die ze in 2020 wenst af te ronden. Claudia begeleidt zowel jongvolwassenen als volwassenen met tal van zorgen, o.a.: seksuele moeilijkheden, identiteitsvragen, angst-, of stressgerelateerde klachten, zelfmoordgedachten, relationele zorgen enz… Ze koestert vooral een mensgerichte visie en heet vanuit dat perspectief ieder die er nood aan heeft van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Claudia heeft raadpleging op maandagavond en woensdagvoormiddag. U kan online of telefonisch (015 70 70 70) een afspraak maken. Claudia is ook te bereiken via het emailadres: [email protected]

Melissa Ceulemans

Psychologe

Melissa studeerde met onderscheiding af aan de KU Leuven als Master in de Klinische en Gezondheidspsychologie, optie volwassenen. Tijdens haar stage in het UPC Duffel heeft ze praktijkervaring opgedaan met onder andere de psychologische begeleiding van personen met een langdurige psychosegevoeligheid.

Melissa begeleidt (jong)volwassenen en ouderen met uiteenlopende zorgvragen zoals depressie, angst, psychose, identiteit, rouw en verlies, zelfmoordgedachten etc. Hierbij hanteert ze een mensgericht denkkader en laat ze zich inspireren door de herstelvisie. Samen gaan we op zoek naar jouw krachten en mogelijkheden vertrekkende vanuit een therapeutische vertrouwensrelatie.

Melissa heeft raadpleging op dinsdagavond en donderdagvoormiddag. U kan online of telefonisch (015 70 70 70) een afspraak maken. Melissa is ook te bereiken via e-mail:[email protected]

Merel Brams

(Kinder)psychologe

Merel studeerde af in 2020 aan de KULeuven als master in de Klinische en Gezondheidspsychologie. Ze deed ervaring op in diagnostiek en begeleiding van kinderen en jongeren tijdens haar uitgebreide stage op de kinderpsychiatrische afdeling van UZ Leuven. Daarna koos ze ervoor om aan de slag te gaan met zowel kinderen, jongeren als volwassenen in gezinsverband en één-op-één..

Daarnaast neemt Merel de kennis van yoga-, en mindfulness-gerelateerde methodieken en oefeningen mee in haar begeleiding, waarbij het kan dienen als een tool/hulpmiddel om tot rust te komen en beter met emoties om te gaan.

Merel streeft naar een zachte zorgaanpak welke veiligheid en erkenning biedt. Ze begeleidt kinderen, jongeren en volwassenen met tal van moeilijkheden zoals angst, stress, trauma, rouw, ontwikkelings- en hechtingsproblematieken,… naar het hervinden van innerlijk evenwicht

Merel heeft raadpleging op dinsdagvoormiddag en woensdagnamiddag. U kan online of telefonisch (015 70 70 70) een afspraak maken. U kan Merel ook bereiken op het nummer 0474 18 91 73 of via email: [email protected]

Annemieke Meijer

Psychologe

In juni 2020 studeerde Annemieke af aan de VUB als master in de klinische psychologie. Ze geeft psychologische begeleiding aan (jong) volwassenen en ouderen bij uiteenlopende moeilijkheden in het dagelijks leven. Dit kan een gebrek aan zelfvertrouwen zijn, piekeren, slaapproblemen, stressgerelateerde problemen, … Tijdens haar stage in de dagkliniek van OPZ Geel heeft zij ervaring opgedaan in het begeleiden van volwassenen die aanvoelen dat ze hulp nodig hebben om verandering te brengen in hun leven.

De begeleiding gebeurt op maat van de cliënt waarbij ze zich naast de cliënt zet om samen te kunnen zoeken naar wat helpt om veerkrachtiger in het leven te staan.

Annemieke heeft raadpleging afwisselend de ene week op woensdagnamiddag, de andere week op woensdagavond. U kan online of telefonisch (015 70 70 70) een afspraak maken. U kan Annemieke ook bereiken op het nummer 0471 56 30 63 of [email protected]

Linda Vanlommel

Diëtiste

Na jarenlang gewerkt te hebben in de arbeidsgeneeskunde, studeerde Linda in juni 2018 af als diëtiste aan de AP Hogeschool Antwerpen. Ze begon onmiddellijk te werken als zelfstandige in het H.-Hartziekenhuis Lier, waar ze dieetadvies geeft aan ambulante patiënten bij diverse pathologieën.

U kan bij haar terecht voor gewichtsbeheersing, sportvoedingsadvies en advies bij diverse aandoeningen (hart- en vaatziekten, diabetes, voedingsintoleranties, maagdarmaandoeningen, …).
Linda vindt het belangrijk om steeds een advies op maat te geven, waarbij gezond genieten en succes op lange termijn centraal staan.

Linda heeft raadpleging afwisselend de ene week op woensdagnamiddag, de andere week op woensdagavond. U kan online of telefonisch (015 70 70 70) een afspraak maken.

Meer info: www.dietist-lindavanlommel.be

Lotte Schoonjans

Medisch pedicure

Lotte studeerde af als schoonheidsspecialiste in 2018. Nadien heeft zij zich bijgeschoold tot medisch pedicure in de praktijk van Lotte Lansbergen te Rotselaar. Ze is daar nog steeds actief. Lotte is ook werkzaam als tandartsassistente in een groepspraktijk te Kessel-Lo.

U kan bij Lotte terecht voor het verwijderen van eelt, eeltpitten, likdoorns, eksterogen, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en het oplossen van nagelproblemen. Verder verzorgt zij probleemvoeten zoals diabetische, reumatische, verwaarloosde, spastische en oudere voeten. Indien nodig verwijst zij door naar een arts, verpleegkundige of podoloog.

Lotte ontvangt cliënten in onze praktijk op maandag. U kan online of telefonisch (015 70 70 70) een afspraak maken. Lotte is ook te bereiken op het nummer 0471 19 04 04 of via mail : [email protected]

Meer info: medischepedicureheist-goor.jouwweb.be

Afspraak Maken

Maak hieronder je afspraak online