ONS TEAM

Dr. Jaak Bussels

Arts

Dr. Geert Cologne

Arts

Dr. Carl Van Den Bosch

Arts

Dr. Kaat Crèvecoeur

Arts

Dr. Brent Mees

Arts (Haio)

Mia Van Hecke

Secretaresse

Martine Mommen

Secretaresse

Annick Becquet

Secretaresse

Annelies Aerts

Psychologe

Annelies studeerde in 2007 af als psycholoog aan de KU Leuven. Annelies is docent aan de Thomas More hogeschool in Antwerpen. Die job combineert ze met een zelfstandig statuut. Annelies specialiseerde zich op vlak van autisme en ADHD. Zowel jongeren als volwassen kunnen bij haar terecht met hieraan gerelateerde moeilijkheden. Door de dagelijkse ervaring met studenten begeleidt Annelies voornamelijk jongeren en jongvolwassenen bij diverse moeilijkheden, denk hierbij aan (faal)angst, emotieregulatie, studie-gerelateerde moeilijkheden, planning en organisatie enz.,… Ook volwassenen kunnen echter bij haar terecht met allerhande moeilijkheden in het dagdagelijks leven.

Annelies heeft raadpleging op maandagavond. U kan online of telefonisch (015 70 70 70) een afspraak maken. Je kan Annelies bereiken op het nummer 0479 50 06 18

Meer info (bv. rond betaling): www.praktijk-lego.com

Julie De Bot

Psychologe

In juni 2018 studeerde Julie af aan de KU Leuven als Master in de Klinische- en Gezondheidspsychologie, optie volwassenen. Zij biedt psychologische begeleiding aan (jong)volwassenen en ouderen bij allerhande moeilijkheden in het dagelijkse leven. Denk aan stemmingsproblemen, identiteitsvragen, stressgerelateerde problemen,… Tijdens haar stage in het UPC KU Leuven heeft zij ervaring opgedaan in de psychologische begeleiding en neuropsychologische diagnostiek bij ouderen met psychiatrische, geriatrische en dementieproblematieken.

Julie heeft raadpleging op donderdagavond en op vrijdagvoormiddag. U kan online of telefonisch (015 70 70 70) een afspraak maken. Je kan Julie bereiken op het nummer 0474 49 09 42.

Meer info: www.juliedebot.com

Elien Schellens

Kinderpsychologe

Elien studeerde in 2013 aan de KULeuven af als master in de Klinische en Gezondheidspsychologie (optie Kinderen en Jongeren). In 2019 rondt ze haar postgraduaat gedragstherapie, eveneens aan de KULeuven , af. Ze deed ervaring op in diagnostiek en begeleiding bij kinderen, jongeren en (jong)volwassenen in diverse settings (medisch, CAW, onderwijs en privé-praktijken).

Als gedragstherapeute biedt ze therapie voor kinderen, jongeren en hun ouders met diverse moeilijkheden zoals angst (bv. fobie, faalangst, sociale angst), dwang, opvoedingsvragen, psychosomatische klachten, stemmingsstoornissen en perfectionisme.

Elien werkt in de groepspraktijk Heist-Goor op maandagnamiddag. Afspraken kunnen online of telefonisch (015 70 70 70)  gemaakt worden. Je kan Elien bereiken op het nummer 0467 01 52 47 of [email protected]

Melissa Ceulemans

Psychologe

Melissa studeerde met onderscheiding af aan de KU Leuven als Master in de Klinische en Gezondheidspsychologie, optie volwassenen. Tijdens haar stage in het UPC Duffel heeft ze praktijkervaring opgedaan met onder andere de psychologische begeleiding van personen met een langdurige psychosegevoeligheid.

Melissa begeleidt (jong)volwassenen en ouderen met uiteenlopende zorgvragen zoals depressie, angst, psychose, identiteit, rouw en verlies, zelfmoordgedachten etc. Hierbij hanteert ze een mensgericht denkkader en laat ze zich inspireren door de herstelvisie. Samen gaan we op zoek naar jouw krachten en mogelijkheden vertrekkende vanuit een therapeutische vertrouwensrelatie.

Melissa heeft raadpleging op dinsdagavond en donderdagvoormiddag. U kan online of telefonisch (015 70 70 70) een afspraak maken. Melissa is ook te bereiken via e-mail:[email protected]

Merel Brams

(Kinder)psychologe

Merel studeerde af in 2020 aan de KULeuven als master in de Klinische en Gezondheidspsychologie. Ze deed ervaring op in diagnostiek en begeleiding van kinderen en jongeren tijdens haar uitgebreide stage op de kinderpsychiatrische afdeling van UZ Leuven. Daarna koos ze ervoor om aan de slag te gaan met zowel kinderen, jongeren als volwassenen in gezinsverband en één-op-één..

Daarnaast neemt Merel de kennis van yoga-, en mindfulness-gerelateerde methodieken en oefeningen mee in haar begeleiding, waarbij het kan dienen als een tool/hulpmiddel om tot rust te komen en beter met emoties om te gaan.

Merel streeft naar een zachte zorgaanpak welke veiligheid en erkenning biedt. Ze begeleidt kinderen, jongeren en volwassenen met tal van moeilijkheden zoals angst, stress, trauma, rouw, ontwikkelings- en hechtingsproblematieken,… naar het hervinden van innerlijk evenwicht

Merel heeft raadpleging op dinsdagnamiddag en woensdagnamiddag. U kan online of telefonisch (015 70 70 70) een afspraak maken. U kan Merel ook bereiken op het nummer 0474 18 91 73 of via email: [email protected]

Annemieke Meijer

Psychologe

In juni 2020 studeerde Annemieke af aan de VUB als master in de klinische psychologie. Ze geeft psychologische begeleiding aan (jong) volwassenen en ouderen bij uiteenlopende moeilijkheden in het dagelijks leven. Dit kan een gebrek aan zelfvertrouwen zijn, piekeren, slaapproblemen, stressgerelateerde problemen, … Tijdens haar stage in de dagkliniek van OPZ Geel heeft zij ervaring opgedaan in het begeleiden van volwassenen die aanvoelen dat ze hulp nodig hebben om verandering te brengen in hun leven.

De begeleiding gebeurt op maat van de cliënt waarbij ze zich naast de cliënt zet om samen te kunnen zoeken naar wat helpt om veerkrachtiger in het leven te staan.

Annemieke heeft raadpleging op maandagnamiddag en afwisselend de ene week op woensdagnamiddag, de andere week op woensdagavond. U kan online of telefonisch (015 70 70 70) een afspraak maken. U kan Annemieke ook bereiken op het nummer 0471 56 30 63 of [email protected]

Veerle Vandamme

Psychologe

Veerle werkt sinds 2000 als klinisch psychologe.  Na haar studies psychologie aan de KU Leuven en een specialisatiejaar aan UC Londen volgde ze de voortgezette opleiding psychoanalytische psychotherapie.  Ze werkte de eerste 10 jaar als klinisch psychologe in een groepspraktijk.  In 2009 startte ze in het Imelda Ziekenhuis als klinisch en gezondheidspsychologe.  Naast het werk op de hartafdeling staat zij in voor de psychologische begeleiding van diabetespatiënten en werkt mee aan het obesitasprogramma.  Deze job heeft zij tot 2020 in bijberoep gecombineerd met de therapeutische begeleiding van volwassenen en adolescenten in een multidisciplinaire praktijk.  Ze heeft door de jaren heen een ruime ervaring opgebouwd met verschillende problematieken: depressie, burnout, angst, stress, verwerking, relatieproblemen, eetproblemen, slachtoffers van narcisme, psychosomatische klachten, persoonlijkheidsproblemen,…

Veerle heeft raadpleging op donderdagnamiddag en vooravond. Ze is te bereiken op het nummer 0486 68 16 87.

Stefanie Van Craen

Kinderpsychologe

Stefanie studeerde in 2011 af als Klinisch Psychologe aan de Vrije Universiteit te Brussel. Ze deed ervaring op met diagnostiek en begeleiding/therapie in verschillende settings (onderwijs, bijzondere jeugdzorg, Referentiecentrum Autisme en privé-praktijken).
Ze bekwaamde zich verder in de gedragstherapie met focus op kinderen en jongeren (UGent 2017) en diagnostiek (KULeuven 2021).

Op therapeutisch vlak biedt ze voornamelijk begeleiding voor kinderen en jongeren (en hun ouders) die kampen met internaliserende problemen zoals angst, dwang, tics, en stemmingsproblemen.

Stefanie heeft raadpleging op vrijdagnamiddag in de groepspraktijk. Je kan haar bereiken op [email protected] .

Linda Vanlommel

Diëtiste – Diabeteseducator

Na jarenlang gewerkt te hebben in de arbeidsgeneeskunde, studeerde Linda in juni 2018 af als diëtiste aan de AP Hogeschool Antwerpen. Ze begon onmiddellijk te werken als zelfstandige in het H.-Hartziekenhuis Lier, waar ze dieetadvies geeft aan ambulante patiënten bij diverse pathologieën. 

U kan bij haar terecht voor gewichtsbeheersing, sportvoedingsadvies en advies bij diverse aandoeningen (hart- en vaatziekten, diabetes, voedingsintoleranties, maagdarmaandoeningen, …).
Linda vindt het belangrijk om steeds een advies op maat te geven, waarbij gezond genieten en succes op lange termijn centraal staan.

Zij behaalde in juni 2022 haar diploma als diabeteseducator.

Linda heeft raadpleging op dinsdagnamiddag en afwisselend de ene week op woensdagnamiddag, de andere week op woensdagavond. U kan online of telefonisch (015 70 70 70) een afspraak maken.

Meer info: www.dietist-lindavanlommel.be

Britney Laurens

Medisch pedicure

Britney studeerde af als mode ontwerpster in 2020. Nadien heeft zij zich bijgeschoold tot medisch pedicure. Britney heeft een schoonheidssalon in Heist-op-den-Berg.

Je kan bij Britney terecht voor het verwijderen van eelt, eeltpitten, likdoorns, eksterogen, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en het oplossen van nagelproblemen. Verder verzorgt zij probleemvoeten zoals diabetische, reumatische, oudere voeten, … Indien nodig verwijst zij door naar een arts, verpleegkundige of podoloog.

 

Britney ontvangt cliënten in onze praktijk op donderdagvoormiddag en donderdagavond. U kan online of telefonisch (015 70 70 70) een afspraak maken.

Afspraak Maken

Maak hieronder je afspraak online