RAADPLEGINGEN

Raadplegingen

Alle raadplegingen verlopen op afspraak

Je maakt je afspraak bij de arts van je keuze via deze website.

Vanzelfsprekend kan je ook telefonisch een afspraak vastleggen op het telefoonnummer 015 70 70 70 tijdens de openingsuren van het secretariaat (van maandag tot en met vrijdag tussen 8u en 12u en tussen 16u en 18u).

Tijd & planning

Gelieve steeds op tijd te komen op je afspraak.

Er wordt per afspraak 15 minuten voorzien. Gelieve hiermee zoveel mogelijk rekening te houden om het afsprakensysteem zo optimaal mogelijk te laten functioneren EN uit respect voor de patiënten die na jou een afspraak hebben.

Meerdere klachten

We vragen je ook om niet met een lijst van problemen naar de raadpleging te komen. Dit maakt je raadpleging minder efficiënt. Je arts zal met jou de meest dringende en/of belangrijkste problemen aanpakken en voor de overige problemen geven we je graag een nieuwe afspraak.

Meerdere personen

Indien je met meerdere personen naar de raadpleging wenst te komen, is het uiteraard normaal dat je meerdere afspraken boekt.

Uitgebreide onderzoeken

Voor meer uitgebreide onderzoeken zoals ECG (filmpje van hart), medische onderzoeken voor een verzekering, chirurgische ingrepen, … moet er meer tijd voorzien worden en vragen we om je afspraak te maken via het secretariaat.

Vriestherapie

Vriestherapie is tijdens iedere raadpleging mogelijk behalve op maandagvoormiddag.

 

Annulatie

 

Indien je een afspraak niet kan nakomen gelieve deze dan online of via het secretariaat zo snel mogelijk te annuleren. Zo kan iemand anders je plaats op de raadpleging innemen.

No Show-Regel

 

Het gebeurt dat een patiënt zijn gemaakte afspraak niet nakomt. Deze kan dan niet worden ingenomen door een andere patiënt.
Daarom voeren wij de ‘No Show’-regel in. Bij de eerstvolgende afspraak zal u 20 € aangerekend worden zonder tussenkomst van de mutualiteit.
Bij overmacht zullen wij hier uiteraard rekening mee houden.

dringend

Telefonisch contact

Indien er voor dezelfde dag geen afspraak online meer vrij is en je geconfronteerd wordt met een dringend medisch probleem, kan je telefonisch contact opnemen met het secretariaat.

DRINGENDE PROBLEMEN KRIJGEN  ALTIJD VOORRANG !

Het kan toch gebeuren dat de afspraken ongewild uitlopen omwille van onvoorziene problemen die ook tijd vragen en zo het afsprakenschema verstoren. Gelieve hiervoor begrip te hebben.

Belangrijk

Gelieve steeds je e-ID (identiteitskaart) of ISI+ kaart (kinderen) mee te brengen naar de raadpleging.

Betalingwijze

Je kan bij de dokters ook betalen met payconiq of bancontact.

Afspraak MAKEN

Maak hieronder je afspraak online